Coaching

Van moe en met moeite....

Je voelt je vaak moe, overbelast, somber en niks lijkt te lopen zoals jij dat wilt...

Omdat je het moeilijk vindt om een goede werk-privé balans te vinden

Omdat het niet goed loopt op je werk, je je ziek gemeld hebt of er zelfs ontslag dreigt

Omdat je gescheiden bent en je je rol als alleenstaande ouder zwaar vindt

Omdat je niet begrijpt waar je somberheid vandaan komt


Herken je je in één van deze situaties? Of in meer dan één?

Het kan verhelderend zijn daar eens over te praten. Omdat het kan helpen als er met een frisse, oplossingsgerichte blik naar gekeken wordt.Naar moeiteloos!

Samen met jou ga ik kijken hoe je steeds meer moeiteloos kunt leven. Ik ga ervan uit dat de oplossing in jou zit en help je graag deze te vinden. Zodat je je blijer en met meer energie kunt gaan inzetten voor dat wat voor jou belangrijk is. Neem contact met me op door onderaan je mailadres en je vraag in te vullen, zodat we een gratis kennismakingsgesprek kunnen plannen. We weten dan of er een klik is en mijn werkwijze bij je past.


Mijn werkwijze

Als co-active en oplossingsgericht coach ga ik uit van de kracht die jij hebt. Het voelt misschien niet altijd zo, maar de oplossing zit in jou. Door middel van mijn vraagstelling en coachingstechnieken gaan we samen op zoek naar antwoorden. Je zult soms verbaasd zijn waar je uitkomt: soms blijken problemen, maar vooral oplossingen uit een zeer onverwachte hoek te komen. Met zachtheid en (als het past) humor help ik jou van pijn naar plezier te gaan en zal blijken dat het leven ook leuk en moeiteloos kan zijn. Mét alle moeilijkheden en problemen waar je mee te maken hebt. Hoe mooi is het als jij te midden daarvan sterk en stralend kunt blijven!Stel hier je vraag