Over mij

Over mij

Ooit ben ik begonnen als neuropsycholoog. Ik leerde met een analytische blik naar mensen kijken. In mijn werk als co-active en oplossingsgericht coach heb ik hier nu veel profijt van: de mens met een heldere blik en als één geheel zien (lichaam en geest) is mijn uitgangspunt. Ook mijn ervaring als effortless coach, loopbaan- en re-integratiecoach hebben mijn blik op de (werkende) mens verder verbreed en verdiept.

Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent door moeilijke tijden te gaan. Als gescheiden vrouw en moeder van twee lieve pubers weet ik hoe uitdagend het leven kan zijn;-)  Ik heb ervaren dat alleen praten of alleen naar de fysieke aspecten van lijden en verdriet kijken niet voldoende is. Alles gaat samen: verdriet heeft effect op je lichamelijk welbevinden, wat weer effect heeft op je functioneren als werkende mens, wat effect heeft op je inkomen, wat weer effect heeft op je geestelijk welbevinden, enzovoort.... Het leven is complex en continu in verandering. Leren improviseren heeft me hierin veel gebracht als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en vrijer in het leven staan.

Ik "lees" mensen snel, kom er snel achter waar de vraag voor jou nu echt ligt en kan me met warmte, begrip en humor voor je inzetten.


Samen met jou kijk ik graag wat bij je past. Wil je verder praten? Neem dan contact met me op. Je kunt me mailen of bellen.